Utveckling med garanterad effekt

Många nöjda uppdragsgivare inom både privat- och offentlig sektor har anlitat mig för utveckling av service, kundrelationer, ledarskap och samarbete/motivation de senaste 18 åren. Filosofin du får ta del av utgår från att inte teoretisera och komplicera övningarna och arbetet.

Efter att ha arbetat som ledare, föredsragshåller och konsult i 25 år i många olika branscher, verksamheter och storlekar på företag har jag en god "klinisk blick" på vad som är viktigt och som kreativ inspiratör läggs sedan grunden för nya sätt att tänka och agera. 

"Fantastisk energi, inspiration och glädje som välkomnar insikt och eftertanke. Härlig och färgsprakande kombination!"
-Cecilia Celestian, HRE Konsult

Med bakgrund bl a från reklambyråverksamhet med fokus på relationer och resultat och som kreativ projektledare genomsyras arbetet av mina värderingar kreativitet, professionalism och enkelhet. Kan det göras enkelt – gör det enklare!

Nya perspektiv!

Det är inte de svåra orden och den digra dokumentationen och djupa analysen som ger resultatet – det är beslutsamhet och fokus. Att agera - och då gärna att ha modet att handla på ett annorlunda och nytänkande sätt.

Jag brukar prata om kraften i 1%. 1% annorlunda. 1% som gör skillnad.

Och att kontinuerligt återkoppla till medarbetare vad som händer och vad som hänt i aktuellt projekt. En av de vanligaste frågorna som uppkommer annars är; ”… och hur blev det med det projektet/utbildningen… vi har inte hört något mer.” 

Perspektiv – översikt, möjligheter, synvinkel, aspekt, framtidsvy, utblick, djup

Glöm det mesta - ta det bästa och gör något annorlunda imorgon är min uppmaning. Beteende eller aktiviteter som ger nya förbättrade resultat och ökad framgång.

Under devisen: do CHANGE concrete!

Kenth_recept.jpg

Med garanterad effekt 

Det enkla uppskattas.  Det enkla kan göras av alla. Det enkla är verkningsfullt. Det enkla ger resultat. 

Allt enligt den pedagogiska modellen; tänka, förstå och få gjort. 

Som kund till oss ska du alltid veta vad du får och betala efter resultat och vad som överenskommits – aldrig mer! Att effekten blir ännu bättre bjuder vi på! Är ni inte nöjda – pengarna tillbaka.

Ett första förutsättningslöst möte eller telefonsamtal då vi går igenom förutsättningar, dina tankar, idéer och lämpliga åtgärder bjuder vi alltid på. Säkert kommer du redan då ha fått nytta av vår kontakt. 

Min filosofi grundar sig på att väl genomförda jobb ger nya. Att garantin inte är någon floskel kan våra nöjda uppdragsgivare vittna om. 

Hur skulle jag kunna hjälpa er att göra skillnad?

Kontakta Kenth!

Mer inspiration?

Läs bloggen! 

Lyssna på spännande radiointervjuer från Coachtipset Radio!

 

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Kenth Åkerman 

Mobil: +46 705 29 21 80 

kenth@kenthakerman.com

Adress: Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka. Org nr: 556495-8980

TF_MemberRGB.pngCertifierad Puzzel DISC

Boka_Kenth_Åkerman_Athenas.png (1)

© Kenth Åkerman, 2018