Väck kraften inom dig!

2009-10-22

De två största rädslorna inom människosläktet är; rädsla att inte räcka till och rädsla för att inte vara älskad. När du ser till vad som hindrar dig, kanske finner du då att det är någon av dessa rädslor som håller dig tillbaka.

Alla människor har goda vanor, men också mindre goda vanor. Goda erfarenheter och mindre goda erfarenheter. Och det sägs att man lär sig av sina misstag, vilket inte alls stämmer! Det är först när du reflekterar över resultatet du fick som du lär dig och kan dra nytta av erfarenheten. Vanans makt, det automatiserade beteendet och dina tidigare erfarenheter hjälper dig, men kan också stjälpa dig. Tillsammans med dina valda sanningar, det du tror på, får du en stark kraft som rätt använt kan arbeta för dig. 

”Det som ligger bakom oss eller det som ligger framför oss är ingenting jämfört med det som ligger inom oss” har Ralph Waldo Emerson uttryckt för länge sedan. En sanning som gäller än idag. Du har alla resurser och den potential du behöver redan inom dig – väck upp dom!comments powered by Disqus

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022