Livet är inte LCHF, GI eller fyra träningspass i veckan!

2012-02-25

Har precis skrivit ett blogg inlägg till Livsstilsresan där jag kommer vara mental coach under veckan (vi reser 30 mars och är hemma 6 april 2012, från Stockholm, Göteborg eller Malmö).

Det är en resa med Hälsa (fysisk såväl som mental), Mat och Livet i fokus.

En tanke slår mig då...

Det är många skönhets-, slankhets- och träningsideal som råder idag. Vi måste träna, minst flera gånger i veckan annars "duger vi inte". Vi måste tänka på vad vi äter, på gränsen till att vi inte kan njuta längre. Har du inte tränat under veckan kan du inte "unna dig" något till helgen. Oj, vilket liv vi lever då...

Vi ser alla olika ut. Vi är alla olika. 

Du har en kropp och det är bara din. Bara en sån sak. Något som ingen annan kan ta ifrån dig. Precis som dina tankar, det är bara dina tankar. Något som ingen annan kan ta ifrån dig.

Det är bara du som styr, bara du som sätter idealet. När mår du bra? 

Visst, vi kan säkert alla må lite bättre, men frågan är om det är fyra träningspass, slankmat, GI, LCHF med mera som verkligen gör skillnaden, om du samtidigt hela tiden känner att du inte ÄR eller SER tillräckligt bra ut - i dina egna ögon!

Så, vad behöver du (bara du!) för att må riktigt bra. 

Kanske är det istället ett närande samtal med någon du älskar. Kombinerar du detta med en härlig promenad är du säkert värd en "gofika" efteråt. Eller hur?comments powered by Disqus

 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022