Januari 2016


Äventyr

Chefen känner inte sitt uppdrag

2016-01-21

Frågorna kring varför och om man kan och vill bidra förutsätter man som chef ofta att alla förstått. ”Du är ju på jobbet…” Underförstått att alla då vet vad man ska göra, har kompetens (både den faktamässiga och mentala), samt även är motiverade och vill bidra. Undersökningar visar att långt ifrån alla chefer vet vilket uppdrag man har och vad målet är. Hur ska medarbetarna kunna svara på frågan ”Vart är vi på väg?” om inte ens chefen vet?


Äventyr

Äntligen! Boken är såld i + 8000 ex. NU som pocket!

2016-01-18

Boken Konsten att få andra att prestera som har sålt +8 000 ex i originalutgåva kommer nu äntligen i pocket. ”Konkret, enkelt och rakt på sak.” ”Ger många praktiska tips hur man tillämpar coachingen i verkligheten.” är två av alla läsares kommentarer. Utgivning: 15 jan 2016


Äventyr

Fyra utmaningar i framtidens ledarskap

2016-01-13

En stabil verksamhet bygger på erfarenhet, vilket i sin tur innebär att mycket behöver vara sig likt och inte utvecklas, för att det ska fungera väl. Men risken är att både ledare och medarbetare stagnerar och stannar upp. Ledarskapet bygger på visioner. Visioner kräver lärande och förändring. Omgivningen förändras. Ledarskapet förändras. Medarbetare förändras. Ledarskapet i sin tur kräver arbete. Ledarskapet kräver energi. Ledarskapet kräver engagemang. Och det har sina utmaningar.


 "Att ändra går fort. Att skapa vanan tar tid."

Mobil +46 705 29 21 80

kenth@kenthakerman.com

Relationsbyggarna AB, Petter Emils Gård, 434 98 Kungsbacka.
Medlem i NSA - National Speaker Association Sweden

tf_medlem_sv_navy_webb.png

© Kenth Åkerman, 2022