Coachning & rådgivning

Förändra går fort, skapa en vana tar tid

Passion är ett ord jag ofta använder. Passion ger förbättrad prestation, ökad trivsel och ökat engagemang. Erfarenhet, glöd och glädje, samt motivation och inspiration får du alltid på köpet vid vårt samarbete.

De flesta komplicerar för mycket, tänker för länge och rör sig för sakta.

Att ta hjälp av mig som din ciceron, coach eller rådgivare gör att du blir lugnare och tryggare, men med ökad kvalitet i leveransen. För dig som individ och ledare, eller för hela ledningsgruppen. Det kan handla enstaka prestationer eller utmaningar, såväl som längre coachningsprogram över några månader. Allt efter mål och behov.

Jag är erfaren föreläsare, ledarskapsexpert och mental coach med fokus på individ, ledarskap, kommunikation, beteende och kundnytta. Har bred branschkännedom, konsultativt förhållningssätt med en stark klinisk blick. Inspirerat och utvecklat tusentals medarbetare och chefer, i en mängd olika branscher, i både privat och offentlig sektor i över 25 år. Senaste linjeerfarenhet: kommunikationschef och medlem av högsta ledningen i medelstor kommun.

Har förståelse för chefens vardag, utmaningar, fallgropar och framgångsnycklar. Mycket god förmåga att leda grupprocesser och frigöra individens, gruppens och organisationens potential.

Certifierad NLP Trainer och HNLP Coach. Godkänd för att göra DISC-profiler (beteende och motivation). Författare till sex böcker inom bland annat ledarskap och personligt ledarskap.

Jag är rak och ärlig med intentionen att lyfta fram din potential och styrka. Samtidigt som du känner både ökad självkänsla och självförtroende. Läs mer om mina värderingar och ledstjärnor här!

Devisen är: Ger du inget, får du inget. Gör du inget, händer inget!

 

  • Vill du ha en coach som hjälper dig att skapa struktur, enkelhet och klarhet?
  • Behöver du ett kreativt, lösningsorienterat bollplank för att komma vidare?
  • Vill du bli bättre på att kommunicera och presentera med pondus och karisma?

Vad blir effekten?

Du får ökad medvetenhet och kraft för dig att själv kunna påverka och styra ditt liv i önskvärd riktning. Som i sin tur ger återsken på ditt arbete, samverkan med kollegor och mötet med din kund eller gäst. Du får nya perspektiv och insikter som i sin tur skapar förändrat förhållningssätt och agerande. Som ofta smittar även till hemmaplan. Balans mellan jobb och övriga delar i livet ger  långsiktig hållbarhet, vilket är avgörande för din framgång. Vad du nu lägger i ordet framgång. 

Åk till toppen